NEIZOSTAVNA PODRŠKA

Što je kiša bila jača, 'grmljavina' Bad Blue Boysa bila je još žešća

20.08.2024 u 20:58

Bionic
Reading

Dinamo je ovog utorka na svom stadionu dočekao azerbajdžanski Qarabag. Nažalost, otužnom zdanju, koje je već odavno spremno za rušenje. Ali i takav, bio je lijepo popunjen, bez obzira što je prijetila kiša.

Dašak nogometnog glamura stigao je ovog utorka u Zagreb. Prilazi stadionu bili su u gužvi već od 19 sati. Iako se nad Medvednicom gomilalo mnoštvo sivih oblaka.

No, kad je Dinamo u pitanju, navijači su još jednom bili spremni žrtvovati zdravlje. Jer stajati na kiši barem dva sata jasno je da može biti pogubno po zdravlje.

Ipak, do početka utakmice palo je tek par kapi, tako da je početak utakmice dočekan u lijepom ambijentu. Ali i s mnoštvom glava koje je gledalo prema nebu i nadalo se da će im se vrijeme smilovati.

  • +20
Bad Blue Boys; Dinamo - Qarabag, Liga prvaka, 20.8.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Naravno, himna Lige prvaka bila je dočekana pljeskom, uz uvjerenje da ćemo je ove jeseni slušati još nekoliko puta u Maksimiru.

Naravno, sjever je bio taj koji je prednjačio decibelima, iako je i na južnoj strani bilo je 100-tinjak suparničkih navijača. Za potpuni nogometni doživljaj.

A onda je pet minuta prije početka utakmice aktivirana prva dimna bomba i počelo je 'grmiti' - Dinamo Zagreb