UZVRAT U ESTONIJI

Osim osiguranja prolaska, Osijekov trener protiv Levadije ima još jednu misiju

31.07.2024 u 11:43

Bionic
Reading

Nakon pobjede 5:1 u prvoj utakmici drugog pretkola Konferencijske lige, nogometaši Osijeka mirno putuju u Estoniju na uzvratnu utakmicu (četvrtak, 18 sati, MAXSport 1, MAXtv) kod Levadije

Nogometaše Osijeka u Talinu čeka potvrda ulaska u 3. pretkolo UEFA Konferencijske lige. Prošlog tjedna na Opus Areni Osijek je stigao do najveće europske pobjede u povijesti kluba, svladavši Levadiju s 5:1.

Međutim, unatoč visokoj pobjedi, Slavonci u Estoniju ne idu samo na izlet. Svjestan opasnosti je i trener Federico Coppitelli.

'Bez obzira na visoku pobjedu u prvom susretu Levadia nije banalna momčad. Bilo je razdoblja u kojima smo imali određenih problema s kontrolom igre u toj utakmici, što trebamo shvatiti kao upozorenje. Ne smijemo se opustiti i shvatiti olako uzvrat u Talinu, već trebamo pokazati kako smo u tih tjedan dana između dva susreta učinili određene pomake u našoj igri', rekao je trener nogometaša Osijeka, te nastavio.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'U prvoj smo se utakmici tjelesno jako potrošili u prvom poluvremenu, pa smo u nastavku susreta upadali u pogreške. No stabilizirali smo se nakon što smo iz igre povukli neke igrače koji su došli do svog tjelesnog limita. Meni nije sve to čudno jer nam je to bio tek prvi službeni susret u sezoni', kaže Talijan na klupi Bijelo-plavih.

Sažetak utakmice Osijek - Levadia 5:1 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +40
NK Osijek - Levadia; 2. pretkolo Konferencijska liga, 25.7.2024. Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos