ovo nismo očekivali

Ovo je momčad tjedna Lige prvaka; čak 11 igrača iz 11 različitih klubova

03.10.2024 u 18:47

Bionic
Reading

Momčad tjedna drugog kola Lige prvaka donijela je zanimljiv izbor igrača iz čak jedanaest različitih klubova. Iako su briljirali brojni pojedinci, začuđuje što nijedan igrač Arsenala nije uvršten, unatoč sjajnoj pobjedi nad PSG-om 2:0, što je bilo jedno od najvećih iznenađenja kola.

Među istaknutim pojedincima uvršten je golman Aston Ville Emiliano Martínez, koji je svojim obranama zadržao mrežu netaknutom protiv Bayerna. Obrana se pokazala čvrstom, uz Tiaga Santosa (Lille), Ryana Flaminga (PSV), Mohammeda Salisua (Monaco), i Davidea Zappacostu (Atalanta), koji su imali ključne uloge u pobjedama svojih momčadi.

Sredina terena bila je u znaku Florentina Luisa (Benfica) i Quintena Timbera (Feyenoord), dok su napadači Raphinha (Barcelona), koji je zabio i asistirao u uvjerljivoj pobjedi, te Karim Adeyemi (Borussia Dortmund), s hat-trickom protiv Celtica, zasluženo našli svoje mjesto u momčadi.

Napad predvode Abdallah Sima (Brest), koji je postigao dva gola protiv Salzburga, te Dušan Vlahović (Juventus), čiji su golovi presudili protiv Leipziga.

Momčad tjedna drugog kola Lige prvaka izazvala je brojne komentare, osobito na društvenim mrežama, gdje se većina slaže kako je nevjerojatno da nijedan igrač Arsenala nije uvršten, unatoč njihovoj pobjedi nad PSG-om od 2:0. Mnogi korisnici na Instagramu izrazili su zbunjenost i neslaganje s odabirom, ističući da su Arsenalovi igrači poput Bukaya Sake ili Kaija Havertza zaslužili mjesto u momčadi.