tjedan borbi

Ovog vikenda očekuje nas FNC 19 u Puli; pravi spektakl modernih gladijatora!

02.09.2024 u 13:26

Bionic
Reading

Pula će uskoro biti domaćin jedne od najuzbudljivijih borilačkih priredbi godine, FNC 19, koja će se održati u Pulskoj Areni, jedinstvenom povijesnom okruženju koje pruža savršenu pozadinu za ovaj adrenalinski događaj.

Fight Nation Championship (FNC) donosi vrhunski MMA spektakl s borcima iz cijelog svijeta, a ovogodišnji program obećava da će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje borilačkih sportova.

Glavna borba večeri donosi okršaj između Mirana 'Slo-Rocky' Fabjana i bivšeg UFC-ovog teškaša, Yorgana de Castra. Ovaj meč između iskusnog slovenskog borca i međunarodne MMA zvijezde de Castra sigurno će biti prava poslastica za publiku, s visokim ulozima i očekivanjem vrhunske borbe.

Osim glavne borbe, FNC 19 donosi i finale FNC-ovog reality showa, Fight of Nations, gdje su se natjecali timovi Hrvatska i Srbija pod vodstvom trenera Filipa 'Nitro' Pejića i Vase 'Psiho' Bakočevića, najveće zvijezde regionalnog MMA-a. Pejić, poznat po svom agresivnom stilu i impresivnim nokautima, suočit će se s Bakočevićem, koji će zasigurno donijeti svoj prepoznatljiv intenzitet i borbeni duh u ovaj meč.

Još jedna borba koja privlači pažnju je ona u kojoj će mladi splitski prospekt i dio tima Hrvatska, Marko Ančić, imati priliku dokazati se protiv Voje Katanovića, borca iz tima Srbija. Ančić je svojim impresivnim performansom tijekom emisije zaslužio poziv u finale, a ovaj dvoboj obećava puno uzbuđenja.

Nažalost, planirana borba mladog Marka Bojkovića morala je biti otkazana zbog ozljede njegovog protivnika, što je donijelo razočaranje za mnoge fanove koji su s nestrpljenjem čekali njegov nastup.

FNC 19 obećava noć ispunjenu vrhunskim borbama, adrenalinskim uzbuđenjima i nevjerojatnom atmosferom koja će odjekivati kroz povijesne zidine Arene. Ova priredba neće razočarati ljubitelje borilačkih sportova, jer će pružiti priliku da se vidi najbolje što regionalni i međunarodni MMA trenutno nudi. Ne propustite ovaj nezaboravni spektakl u Puli!