je li im za vjerovati?

Panika u Madridu: Luka Modrić rekao suigračima da odlazi?!

27.05.2018 u 16:29

Bionic
Reading

Madridski Real u subotu je u Kijevu svladao Liverpool 3:1 te stigao do trećeg uzastopnog naslova u Ligi prvaka, odnosno 13. naslova najboljeg kluba u Europi. Izuzetno važnu ulogu (i) u ovoj pobjedi imao je i naš Luka Modrić

Hrvatski kapetan Luka Modrić osvojio je četvrtu Ligu prvaka s 'kraljevima', a na terenu je dobro odradio cijelu utakmicu.

'Ovo je nešto nevjerojatno, nešto povijesno. Ne znam hoće li ovo itko ponoviti u budućnosti. Dva puta zaredom je bilo fantastično, ali ovo je povijesno', izjavio je Modrić te dodao:

'Gledali smo film o košarkaškim ekipama poput Bullsa, Lakersa, Celticsa, kako su osvajali tri ili četiri titule zaredom. To su bile dinastije. Tako bi i nas mogli nazivati. Čini se kao da smo lako stigli do pobjede, ali iza toga je toliko napornog rada. Mislim da ovo neće nitko ponoviti'.

  • +25
Finale Lige prvaka 2018., Real Madrid - Liverpool Izvor: Pixsell / Autor: David Klein/Press Association/PIXSELL

Međutim, prema informacijama koje dolaze iz Španjolske, odnosno španjolskih novina, ta bi se 'dinastija' na kraju sezone mogla i 'raspasti'.

Prvo je Cristiano Ronaldo najavio da će ubrzo reći nešto jako važno, onda se oglasio i strijelac dva gola - Velšanin Gareth Bale, za kojeg se ionako dugo pisalo kako na kraju sezone napušta 'kraljeve'.

A 'šećer na kraju', svakako je pisanje portala Diario Gol. Doduše njima nije baš uvijek za vjerovati, te ćemo s puno sumnje prenijeti njhovu informaciju. A oni su prenijeli navodnu izjavu Luke Modrića.

'Realova 'desetka' donijela je odluku još prije nekoliko dana. Nekim suigračima u svlačionici je rekao: 'Ako osvojimo Ligu prvaka, odlazim'. Zadranin želi otići u velikom stilu i kao pobjednik, te smatra da je osvajanje četvrte Lige prvaka najbolji scenarij za to. Luka ima 33 godine i ne želi čekati trenutak u kojem će ga preseliti na klupu. On igra svoje posljednje sezone kao profesionalni igrač i želi igrati u momčadi u kojoj je manji pritisak nego što je to u Realu. A ponuda mu ne nedostaje", napisali su u tom tekstu.

Doduše, uistinu nam je teško povjerovati u takvo što, jer Modrić je puno puta naglasio kako u Realu želi ostati još godinama, a prema igri koju pruža za svoje mjesto se ne mora bojati još barem godinu, dvije, tri...