JE LI VRIME?

Perišiću nije svejedno. Čestitao je rođendan Hajduku i odgovorio na brojne pozive da se vrati na Poljud

14.02.2022 u 08:49

Bionic
Reading

Nikola Kalinić vratio se u Hajduk i u prvom susretu, na 111. rođendan Hajduka, asistencijom sudjelovao u pobjedi Bilih 3:1 protiv Slaven Belupa

Na ovaj je način nastavljen niz Valdasa Dambrauskasa, trenera koji ne zna za poraz otkada je preuzeo klupu Hajduka, ali je nastavljena i euforija nastala u Splitu i Dalmaciji nakon dobrih rezultata i poteza uprave.

NK Hajduk - NK Slaven Belupo 3:1, sažetak utakmice Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport

Uz fantastičan marketing, Splićani su napravili seriju dobrih poteza u slaganju kadrovske križaljke sa željom da momčadi pečat daju igrači ponikli u klubu.

  • +49
Navijači, Torcida, Hajduk - Slaven Belupo, 13.2.2022. Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunovic / CROPIX

Osim Marka Livaje i Nikole Kalinića, velika želja Bilih je Ivan Perišić. Pokrenuta je sveobuhvatna kampanja navijača s porukom 'Perišiću, vrime je!', a sigurno je da i čelni ljudi kluba čine što je u njihovoj moći da se on vrati na Poljud.

Objavom na Instagramu sam je Perišić podgrijao atmosferu. Uz čestitku Hajduku na 111. rođendanu, osvrnuo se na brojne pozive da se vrati na Poljud.

'Sretan ti rođendan Hajduče. Hvala svima na trudu i lipim porukama. #SveUSvojeVrime', poručio je Perišić.

Koliko je realno očekivati Ivana u dresu Hajduka već ovo ljeto, teško je reći, jer sjajno igra u dresu Intera i sigurno mu ponuda neće izostati.

No činjenica da se oglasio i prokomentirao pozive na povratak te da ih ne odbija dovoljna je za novi val euforije navijača splitskog kluba.