psk_2

EX-YU DVOBOJ

Piksijeva pila naopako uoči Slovenije: Srbija danas nije favorit

  • Lu.K.
  • Zadnja izmjena 20.06.2024 14:35
  • Objavljeno 20.06.2024 u 14:32
Bionic
Reading

Srpski izbornik najavio je današnji sraz između Srbije i Slovenije; pričao je o promjenama u momčadi, situaciji s Dušanom Tadićem, ali je i posebno nahvalio nekadašnjeg trenera Rijeke, Matjaža Keka

Srbija danas igra svoju drugu utakmicu na Euru u Njemačkoj. Nakon hrabre igre, ali i poraza od Engleske, odabranicima Piksija Stojkovića potrebna je pobjeda protiv Slovenije, reprezentacije koja je u prvom kolu iznenadila Dansku i uzela bod.

Piksi je uoči utakmice najavio nekoliko promjena, ali je usput i rekao kako njegova reprezentacija nije favorit za današnji dvoboj:

'Odradili smo kvalitetan trening, Dušan Tadić se ispričao i ta priča je završena. Ničega nije ni bilo. Najvažnija je sada Slovenija i utakmica pred nama, ne znam šta bih dodao', kazao je.

Na pitanje o tome hoće li njegovi suparnici krenuti odmah ofenzivno, rekao je ovo:

'I da žele srljati, ne mogu. Igraju u formaciji 4-4-2, ali Šporar i Šeško mogu biti super opasni po svaku momčad. Ne smijemo s njima juriti u prostoru od 40 metara. Razgovarali smo o tome, imali smo kratku analizu, pogledat ćemo što se dodatno može napraviti.'

Za kraj, nahvalio je svog kolegu na drugoj klupi:

'Nismo favoriti, Slovenija je na startu osvojila bod, Matjaž Kek je odličan izbornik', rekao je Piksi.

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal