psk_2

NAKLON DO PODA

Pjaca je bio u razgovoru s talijanskom legendom, a onda im je prišao Mandžukić...

Bionic
Reading

Mnoštvo je hrvatskih nogometaša igralo u Italiji, te su na Čizmi ostavili dubok trag. Jedan od njih svakako je i Mario Mandžukić, danas član Dalićevog stožera, koji je pet godina nosio dres Juventusa

Mario Mandžukić obilježio je hrvatski, ali i talijanski nogomet, gdje je pet sezona nosio dres Juventusa.

Sa Starom damom osvojio je pet naslova prvaka, tri talijanska kupa, dva talijanska Superkupa, ali i osvojio srca svih navijača torinskog kluba, što nam je potvrdio i novinar Tuttosporta Stefano Salandin.

Danas je Mandžukić dio stožera Zlatka Dalića, baš kao što je u stožeru talijanske reprezentacije legendarni vratar Gianluigi Buffon.

Tijekom pregleda terena, što je uobičajena situacija prije utakmice, na travnjaku stadiona u Leipzigu s Buffonom se u razgovoru zatekao s Markom Pjacom, koji je također bio igrač Juventusa i dijelio svlačionicu s Buffonom.

Na njegovu žalost, ozljede su ga spriječile da u Crno-bijelom dresu pokaže sve što zna, ali očito je ostavio sjajan dojam jer je tijekom šetnje uz teren dugo ćaskao s Buffonom.

U jednom trenutku prišao im je Mario Mandžukić, a zagrljaj legendarnog hrvatskog napadača i talijanskog golmana bio je iskren, srdačan i prilično dugačak, što potvrđuje kakav su odnos imali i koliko je uzajamno poštovanje.

  • +124
Navijači, Hrvatska, Leipzig, 24.6.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal