IZGUBIO MIRNOĆU

Pogledajte kako je Luka Modrić izgubio živce i planuo na suca, evo što ga je naljutilo

06.09.2024 u 06:03

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić u jednom je trenutku utakmice 1. kola Lige nacije na gostovanju kod Portugala koju su Vatreni izgubili 1:2 izgubio živce

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije inače je poznat po svojoj smirenosti na terenu, no u 72. minuti utakmice protiv Portugala izgubio je živce nakon sporne odluke turskog suca Melerija.

Turčin je dosudio prekršaj debitanta Matanovića nad Vitinhom, što je izazvalo reakciju hrvatskih igrača. Luka Modrić bio je najglasniji u prigovoru, zbog čega je zaradio žuti karton.

Diogo Dalot u sedmoj i Cristiano Ronaldo u 34. minuti su doveli Portugalce u vodstvo od 2-0, dok je jedini hrvatski pogodak bio autogol Dalota u 41. minuti.

Reakciju Luke Modrića pogledajte OVDJE.

  • +59
Portugal - Hrvatska (5.9.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Joao Rico/PIXSELL

Podsjetimo, Portugal je vrlo brzo poveo, strijelac je u sedmoj minuti bio Diogo Dalot. Do kraja prvog dijela nizale su se prilike na obje strane pa je svaka reprezentacija do odmora postigla po jedan pogodak. U 34. minuti je Cristiano Ronaldo povećao na 2-0, dok je strijelac prvog gola Dalot u 41. pogodio vlastitu mrežu. Nakon udarca Sose lopta se od Dalota odbila u mrežu za 1-2 i nadu hrvatske reprezentacije prije drugog dijela.

U nastavku se smanjio broj pravih prilika, a Hrvatska je u završnom dijelu pritisnula te tražila izjednačenje. Novi reprezentativac Igor Matanović je imao tri prilike, a najbolja je bila ona u 76. minuti kada je dobro pucao pored vratnice.

U 90. minuti je Andrej Kramarić pogodio vanjski dio mreže i Hrvatska ipak nije uspjela doći do boda u Lisabonu.

U nedjelju će Hrvatska odigrati utakmicu drugog kola u skupini. Suparnik će biti Poljska na osječkoj Opus Areni, a dvoboj počinje u 20.45 sati.

Standings provided by Sofascore