SUPERSPORT HNL

Pogledajte prvi gol Dinama na Maksimiru nakon više od mjesec dana čekanja

28.09.2024 u 20:21

Bionic
Reading

Dinamo u 8. kolu SuperSport HNL-a doma na Maksimiru igra protiv Lokomotive. Utakmicu možete gledati na MAXSport1 (MAXtv) a tekstualni prijenos uz video golova i najboljih prilika pratite na tportalu.

'Modri' su poveli na samom otvaranju utakmice, točnije u 13. minuti nakon krasnog centaršuta Ristovskog te je Martin Baturina sjajno pospremio za rano vodstvo Dinama.

Dinamo je posljedni gol na Maksimiru zabio u utakmici 4. kola SuperSport HNL-a protiv Gorice. Utakmica je odigrana 24. kolovoza. Modri su slavili 2:1, a oba gola zabio je Sandro Kulenović i to u 4. i 57. minuti. Jurica Pršir je postavio konačni rezultat u sudačkoj nadoknadi vremena.

Nakon toga Dinamo je odigrao samo jednu utakmicu na svom stadionu i to protiv Hajduka u 6. kolu. Splićani su slavili golom Marka Livaje u 60. minuti.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Prije te utakmice Dinamo je odigrao 1:1 na Rujevici s Rijekom, a nakon poraza od Hajduka uslijedio je težak poraz u Ligi prvaka od Bayerna 2:9. Nakon ovog debakla Dinamo se zahvalio na suradnji treneru Sergeju Jakiroviću pa s privremenim trenerom Sandrom Perkovićem doživio novi udarac. U Koprivnici su Modri poraženi 4:1.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Uoči povratka Nenada Bjelice na klupu Dinama Zagrepčani su pod vodstvom Perkovića na gostovanju u šesnaestini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa bio bolji od četvrtoligaša Banjole 3:1.

Standings provided by Sofascore