OTKRIVENA TAJNA

Pohvalio se! On je čovjek koji je odbio velikog Zidanea

15.04.2014 u 10:06

Bionic
Reading

Predsjednik Francuskog nogometnog saveza (FFF) Noël Le Graët otkrio je u knjizi 'Svjetsko prvenstvo '98, tajne i snaga' da je 2012. godine odbio kandidaturu Zinedinea Zidana za mjesto francuskog izbornika...

Noël je u knjizi otkrio da je za mjesto izbornika Francuske 2012. godine primio dvije kandidature, od kojih je jedna ostala u tajnosti gotovo pune dvije godine.

'Zinedine Zidane je želio sjediti na izborničkoj klupi reprezentacije. Sastao sam se s njime na njegov zahtjev. Međutim, nije bilo vrijeme za njega. Trebao je prvo steći određeno iskustvo s nekom momčadi', rekao je predsjednik FFF-a.

Zidane trenutno radi kao pomoćnik sjajnom talijanskom treneru Carlu Ancelottiju (u Real Madridu), koji je minule nedjelje otvoreno izjavio da će njegova desna ruka jednoga dana biti sjajan trener.

Priliku za vođenje momčadi bivši kapetan Francuske i pobjednik Svjetskog prvenstva 1998. godine mogao bi dobiti već na kraju sezone, jer je navodno Monaco iznimno zainteresiran da ga dovede umjesto Claudia Ranierija.