I ON ŽELI U LIGU PRVAKA

Poruka trenera Qarabaga trebala bi biti upozorenje Jakiroviću i Dinamu

19.08.2024 u 20:03

Bionic
Reading

Nogometaši Qarabaga stigli su u ponedjeljak u Zagreb, te su tijekom večeri isprobali novi travnjak maksimirskog stadiona, na kojem će u utorak do 21 sat protiv Dinama igrati prvu utakmicu play-offa Lige prvaka. Pred novinare je stigao Qarabagov trener Qurban Qurbanov

Iako se Qarabag u trećem pretkolu Lige prvaka pobrinuo za pravu malu senzaciju, odnosno 7:2 gostujuću pobjedu kod Ludogoreca, jednako senzacionalno zvuči podatak da trener Qurban Qurbanov sjedi na klupi azerbajdžanskog kluba od 2008. godine.

'Sretan sam što igramo u Zagrebu, protiv Dinama, kluba s velikom poviješću. I odličnim navijačima. Očekujem dobru utakmicu, ali naš primarni cilj je ulazak u Ligu prvaka. S tom smo željom došli u Zagreb, da napravimo prvi korak. Spremni smo, iako imamo ozlijeđenih igrača. Ali i bez njih imamo kvalitetu za dobar rezultat', rekao je trener Qarabaga.

Nakon velike pobjede nad Ludogorecom, kakva je tjelesna spremnost nakon te utakmice i što će biti razlika u utakmici između Ludogoreca i Dinama?

'Mogu reći da se radi o dvije različite momčadi. Tjelesno smo jako dobri, postajemo sve bolji. Iako je Dinamo odličan, ali do ove utakmice smo odigrali jako dobro. Dinamo ima puno iskustva, ali i odlične navijače. No, optimističan sam i uvjeren da ćemo odigrati odličnu utakmicu', zaključio je Qurbanov.