a tek je počelo

Potresi i u Slavenu, otišli ljudi s dvije važne funkcije. Jedan ide kod Zekića

13.08.2024 u 17:12

Bionic
Reading

Perišićev odlazak je uzdrmao Hajduk, Sopićev Rijeku, a nemirno je i u Koprivnici

Prometno je ovih dana u svlačionici Slaven Belupa, ali i izvan nje. Igrači dolaze i odlaze, ali promjene se događaju i na ključnim pozicijama u klubu, na što nismo navikli, barem ne u ovim trenucima, kada je sezona već počela, piše Podravski.hr.

Naime, Koprivnicom se već proširila priča da je klub napustio direktor Aleksandar Aleksovski, koji je na ovoj poziciji bio od ožujka 2021. godine. Trenutno je na godišnjem i nedostupan je za izjave, no nakon njega više se neće vratiti u Miškininu ulicu, već tamo otkud je i došao u svijet nogometa. Naime, Aleksovski je po struci pravnik i vraća se u odvjetničke vode. Tko će ga i hoće li ga uopće itko zamijeniti zasad nije poznato.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Neovisno o tome što netko mislio o njemu, ne može mu se osporiti da je dobro obavljao svoj posao, jer Slaven je danas stabilan i financijski dobro stojeći klub. Velike zasluge za to idu upravo Aleksovskom u čijem su mandatu ostvareni neki od najvećih klupskih transfera, a pritom mislimo na Zvonareka, Hoxhu, Crnca i tako dalje.

  • +31
Šibenik - Slaven Belupo, SuperSport HNL, 9.8.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Samo nekoliko dana nakon njega, klupske čelnike o odlasku je obavijestio i glasnogovornik Luka Šarlija. On, pak, odlazi u susjednu BiH i to na poziv Zorana Zekića. Dakle, bit će Šarlija novo ime u stručnom stožeru Sarajeva, gdje će preuzeti ulogu klupskog analitičara. Naime, paralelno uz funkciju koju je obavljao u koprivničkom prvoligašu Šarlija se školovao i za analitičara i u posljednje vrijeme bio je na usluzi treneru juniora Gregurini, za kojeg je analizirao protivnike.b Sličan posao sad će raditi u Sarajevu, gdje se već nalazi i Želimir Mešnjak. Kako nam je sam potvrdio, veliki mu je ovo izazov i poziv koji nije mogao odbiti, a na novom poslu mora se pojaviti već ovaj tjedan, što znači da je Slaven trenutno bez glasnogovornika. Na toj poziciji Šarlija je proveo punih šest godina, javlja Podravski.hr.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore