ŠTO UOPĆE REĆI NA OVO?

Pred hrvatskog izbornika bačeni milijuni eura; Zlatko Dalić prelomio i donio konačnu odluku

04.10.2018 u 16:30

Bionic
Reading

Zlatko Dalić dobio je nemoralnu ponudu iz Kine, ali je hrvatski izbornik odlučio ostati na kormilu reprezentacije koju je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji odveo do srebra

Nema mira oko hrvatskog izbornika. Od kada je s hrvatskom nacionalnom vrstom napravio senzacionalni uspjeh ponude pljušte sa svih strana. I to kakve! Pred Dalića se bacaju milijuni eura no on je zasad sve odbio i ostao na klupi naše reprezentacije.

No ovih dana stigla je zaista nemoralna ponuda. Tako je prema službenim informacijama iz Kine Daliću ponuđen ugovor na tri godine, po kojem bi mogao zaraditi ukupno nevjerojatnih 30 milijuna eura, pišu Sportske Novosti.

Iznos kakav još nitko od Hrvata, uključujući igrače, još nije dobio! Konkretno, doznaje se kako bi mu neto plaća iznosila osam milijuna eura po sezoni (više od Modrića!), a nude mu i budžet od milijun eura godišnje za svoj stručni stožer. Naravno, uz to su u igri bogati bonusi; u prvoj sezoni za naslov prvaka Kine dva milijuna eura, za osvajanje kupa 1,5 milijuna eura, za drugo mjesto u prvenstvu pola milijuna eura.

Da je to prihvatio nitko mu ne bi mogao zamjeriti, ali...

'Ponuda je istinita, Kinezi su bili i u Hrvatskoj i podebljali su ponudu, no moj fokus je i dalje na reprezentaciji i utakmicama s Engleskom i Jordanom. Nije u šoldima sve', rekao je Dalić za RTL i tako ovim potezom razveselio hrvatsku sportsku javnost.

  • +25
Doček Zlatka Dalića Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL
  • +74
SP u nogometu, finale: Hrvatska - Francuska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL