PRAZNA BLAGAJNA

Prije par godina ovo je bilo nezamislivo, a sada se događa; kreće čerupanje Real Madrida, 'Kraljevi' ostaju bez jedne od najvećih zvijezda

26.04.2021 u 21:33

Bionic
Reading

Real Madrid bi ovoga ljeta mogao ostati bez braniča Raphaela Varanea, jer pregovori oko produženja ugovora ne idu po planu

Francuz je na Santiago Bernabeu od 2011. i postao je jedan od stožernih igrača madridskog velikana. No Varane se očigledno zasitio Španjolske, a financijski problemi zbog drastično smanjenih prihoda ne dozvoljavaju Realu da ponudi povećanje plaće svojem braniču koji u nekim drugim klubovima može dobiti puno više.

Realu je propao projekt Superlige, jasno je da zbog prazne blagajne u klubu imaju suženu mogućnost podizanja ugovora svojim najvećim zvijezdama, a kamoli dovođenja skupocjenih pojačanja, a s tom situacijom upoznat je i Varane koji na stolu ima nekoliko ponuda.

Najozbiljnije je zagrizao Chelsea koji se ovog ljeta sprema otvoriti pregovore s Realom, a prema nekim navodima 70 milijuna eura bi bio iznos na koji bi Španjolci pristali, kako ne bi u budućnosti izgubili francuskog stopera besplatno (ako on ne produlji ugovor).

  • +9
Real Madrid - Betis, španjolska liga, 24.4.2021. Izvor: EPA / Autor: Juan Carlos Hidalgo

Inače, posao Chelseaju kvare PSG i Manchester United koji isto žele Varanea, a Francuz može uživati u izboru i licitirati oko svoje plaće. Sve vuče na to da u ovoj priči Real nema šanse što je prije par godina bilo nezamislivo.