ćorluka se ozlijedio

Problemi za izbornika Čačića; na Ukrajince bez 'zapovjednika' obrane!

18.03.2017 u 17:49

Bionic
Reading

Reprezentacija se uoči utakmice s Ukrajincima u kvalifikacijama za SP 2018. našla u problemima - zbog crvenog kartona nema Ivana Perišića, a sada je otpao i glavni čovjek obrane Vedran Ćorluka...

Vedran Ćorluka odigrao je prvih 45 minuta u derbiju 20. kola ruskog nogometnog prvenstva u kojemu je njegov Lokomotiv odigrao 1:1 s gradskim suparnikom i vodećom momčadi na ljestvici, Spartakom.

Već u 11. minuti utakmice Ćorluka je morao zatražiti pomoć klupskog liječnika, no usprkos problemima ostao je na terenu do poluvremena. U nastavku nije zaigrao jer su liječnici procijenili kako ipak ne može nastaviti susret...

'Vjerojatno se radi o istegnuću mišića, a to znači najmanje dva tjedna pauze', rekao je nakon utakmice trener Lokomotiva Jurij Semin.

'Zbog ozljede stražnje lože lijeve noge pouzdani stoper hrvatske nogometne reprezentacije Vedran Ćorluka otpao je s popisa kandidata za nastup u kvalifikacijskoj utakmici protiv Ukrajine', objavio je Hrvatski nogometni savez.

Ovo je loša vijest za hrvatskog izbornika Antu Čačića jer u petak, 24. ožujka, Hrvatska na Maksimiru, u sklopu kvalifikacija za SP 2018. u Rusiji, dočekuje Ukrajinu. Čarli je standardan član početnih 11, doslovno 'zapovjednik' naše obrambene linije. Bez njega će sve biti puno teže, a izbornik Čačić odlučio je kako umjesto Ćorluke neće pozivati nove igrače.