ugovor života

Prvo su izbacili Osijek iz Europe, a sada će mu preoteti i kapetana

05.08.2018 u 16:54

Bionic
Reading

Borna Barišić (25) vjerojatno je odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu Osijeka! Naime, Glasgow Rangers spreman je ponuditi oko tri milijuna eura za kapetana Osijeka koji je treneru škotskog velikana Stevenu Gerrardu 'zapeo za oko' u dvije utakmice kvalifikacija Europske lige

Rangersi su tako u dvije utakmice jedva izborili prolazak u sljedeći krug kvalifikacija, Osijek ih je pošteno namučio, ukupno gledano bio je bolja i aktivnija momčad, no... Nije to sve, uz to što su Škoti iz Europe izbacili Osijek, sada će mu uzeti i najboljeg igrača i kapetana!

Trener Rangersa Steven Gerrard izdvojio je nekoliko igrača Osijeka, no posebno mu se svidio Borna Barišić (25) kojeg bi odmah želio vidjeti na Ibroxu. Pojedini škotski mediji navode kako je dolazak lijevog beka već praktički riješena stvar, čeka se samo dogovor s Osijekom i pristanak samog igrača.

  • +7
Nk Osijek - NK Hajduk, 1. kolo HT HNL, 29.7.2018. Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

No, oboje su samo formalnost, ovakva se prilika ne propušta - Osijek će sjajno zaraditi, a Barišiću bi ovo bio veliki iskorak u karijeri. Cijenu mu svakako podiže i činjenica da je jedan od potencijalnih reprezentativaca, sigurno je da će u sljedećim utakmicama dobiti priliku zaigrati. A Hrvatska je svjetski viceprvak, to ipak nešto znači. Zna to i Steven Gerrard, pa zabio je Barišić na Ibroxu za 1:1 i utjerao mu strah u kosti... Sigurnije mu je da takvog igrača ima u svojoj momčadi.

  • +3
Europska liga, 2. pretkolo: Rangers - Osijek Izvor: Profimedia / Autor: N.N.