BIO JE VRLO ISKREN

Qarabagov trener otkrio koji Dinamov igrač mu je 'zagorčao' život

20.08.2024 u 23:58

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama odradili su velik posao u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka. Naime, nakon zagrebačkih 90 minuta, Modri imaju prednost od 3:0, što bi trebao biti dovoljan 'kapital' pred uzvrat u Bakuu sljedeće srijede. No, opuštanja ne smije biti, jer naglasio je i trener gostiju Qurban Qurbanov, još ništa nije gotovo

Iako je prvo poluvrijeme završilo s prednošću Dinama 1:0, dojam je bio da su gosti imali puno više od igre, puno više konkretnih prilika. U drugom dijelu situacija na terenu se preokrenula, te su dinamovci s dva Kulenovićeva gola stekli veliku prednost pred uzvrat u Bakuu.

'Nažalost, izgubili smo velikim rezultatom. Znali smo da igramo protiv odlične momčadi, Stvarali smo prilike, ali nismo ih uspjeli realizirati, otovorili smo se i primili gol. Pripremit ćemo se za uzvrat, vjerujem da ćemo biti bolji u realizaciji na našem terenu i vjerujem da će odluka ipak pasti u uzvratu', rekao je Qurbanov te dodao.

'Pripremit ćemo se za sljedeći tjedan, te da pokušamo realizirati šanse koje stvorimo. Uvjeren sam da ćemo u uzvratu igrati puno bolje, složit ćemo dobru momčad'.

Pitali su azerbajdžanski novinari trener zašto nije više mijenjao.

'Nisam vidio potrebu, jednog sam promijenio i mislim da je to bilo dovoljno. Ako u Bakuu vidim potrebu za ubacivanjem drugih igrača, to ću učiniti. Stvorili smo brojne prilike, ali ne možemo zaboraviti Nevistića, koji je imao nekoliko nevjerojatnih obrana. Drago mi je da smo stvorili jako puno šansi i jednostavno ih moramo bolje koristiti. Neki naši igrači prvi put su igrali na ovom nivou i malo nam je nedostajalo tog iskustva. U drugom poluvremenu smo se možda previše otvorili', poručio je trener Qurbanov.

  • +78
Dinamo - Qarabag, Liga prvaka, kvalifikacije, 20.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek