RASPRODAJA NA POLJUDU

Radošević napokon Napolijev, Kukoč Brescijin

25.01.2013 u 23:38

Bionic
Reading

Na Poljud je stigla službena ponuda Napolija za Josipa Radoševića, koju je Hajduk prihvatio. Sada je sve na Radoševiću, koji bi početkom tjedna trebao otputovati na liječnički pregled i potpis ugovora u Italiju

Transfer Josipa Radoševića iz Hajduka u Napoli ušao je u završnu fazu, mladog veznog igrača liječnički pregled i potpis dijele od ostvarenja dječačkog sna i potpisa za velikana Serie A. Napoli je poslao službenu ponudu, koju je Hajduk prihvatio i preostalo je još samo da Radošević prođe liječnički pregled i stavi potpis na ugovor, što bi se trebalo dogoditi početkom tjedna.

Radošević je zadovoljan raspletom.

'Znam da će mi biti teško, ali dovoljno sam zreo i znam da se to jednom moralo dogoditi. Uvijek u životu sam se oslanjao na obitelj i Boga, oni su mi uvijek bili najjači oslonac. Tako će biti i ovog puta. Krivo mi je što nisam išao na pripreme, ali ako će moja prodaja spasiti Hajduk, preživjet ću' kazao je Radošević za 24 sata.

U Italiju je preselio i još jedan igrač Hajduka, Tonći Kukoč Petraello potpisao je ugovor s Bresciom, za koju će igrati od ljeta. Kad Hrvatska postane članica EU, Petraello će aktivirati talijansko državljanstvo te će moći nastupati kao domaći igrač.