NAVIJAČI SU ODUŠEVLJENI

Rakitić dobio 'zeleno svjetlo' za četvrtak; Saudijci odigrali ključnu ulogu

24.07.2024 u 11:28

Bionic
Reading

Hajduk ovog četvrtka (21 sat, MAXSport1, MAXtv) na Poljudu igra prvu utakmicu 2. pretkola UEFA-ine Konferencijske lige. Ivan Rakitić prijavljen je za europske nastupe i moći će zaigrati u Splitu

Hajduk je uspio registrirati Ivana Rakitića za UEFA-ina natjecanja, tako da će veliko pojačanje moći debitirati za Bijele već ovog četvrtka u utakmici 2. pretkola Konferencijske lige protiv HB Torshavna (21 sat, MAXSport1, MAXtv).

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Utakmice Osijeka i Rijeke u cijelosti ćete moći pratiti putem streama ekskluzivno samo na tportalu. Također, golove, prilike, dvojbene situacije, VAR provjere i sve zanimljive detalje neposredno nakon samog događaja pogledajte na tportalu

Riječ je o vijesti koja će razveseliti sve Hajdukove navijače budući da nije bilo izvjesno da će splitski klub stići prijaviti Rakitića za europska natjecanja. Međutim, njegov dosadašnji klub Al-Shabab odradio je svu potrebnu papirologiju debelo prije propisanog roka, tako da je Hajduk stigao završiti registraciju.

Slobodna Dalmacija piše kako su Saudijci svu potrebnu dokumentaciju dostavili na Poljud još jučer. Rakitić tako može debitirati protiv Torshavna. Hoće li igrati od prve minute, dobiti priliku u nastavku i hoće li uopće, ostaje na treneru Gennaru Gattusu.