ČUDESNA IGRA

Rapsodija Hajduka, hladno su utrpali deset komada

31.08.2024 u 17:22

Bionic
Reading

Marin Žeravica je zabio pet golova

Juniori Hajduka ostvarili su visoku pobjedu u dvoboju susjeda u Parku Mladeži. Hajduk je u 4. kolu Juniorske nogometne lige slavio protiv Splita 10:0.

Igrači trenera Zlatka Jerkovića odličan golgeterski učinak iz posljednjeg susreta s Istrom 1961 čiju mrežu su pogodili čak pet puta, danas su udvostručili.

Dva brza pogotka Marina Žeravice i Marina Ćalušića u samo dvije minute (15. i 16.) najavila su izuzetan golgeterski dan Bijelih.

Do poluvremena je mrežu domaćih pogodio i Dmytro Zudin te se na odmor otišlo s uvjerljivih 0:3.

Igrači RNK Splita po velikoj vrućini u drugom poluvremenu nisu mogli pratiti ritam Hajdukovih juniora i domaća mreža u nastavku se zatresla čak sedam puta. 

Samo dvije minute nakon što je ušao u igru, Lovre Lončar zabio je četvrti pogodak za Hajduk, a  onda se razigrao Žeravica koji je stigao do ukupno pet pogodaka. Osim raspoloženog Žeravice, svoj drugi pogodak u nastavku je postigao i mladi Ukrajinac Zudin, a u strijelce se upisao i Zvonimir Hrastović.

Juniori Hajduka ostvarili su treću pobjedu zaredom, a nakon reprezentativne pauze čeka ih domaća utakmica protiv Graničara.

Standings provided by Sofascore