'Teška vremena'

Reakcije na ispadanje: Ovo se Hrvatskoj nikad nije dogodilo. Ne pomaže ni čudotvorac

  • A.H.
  • Zadnja izmjena 05.08.2024 10:02
  • Objavljeno 05.08.2024 u 10:01
Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija završila je nastup na Olimpijskim igrama u Parizu. Hrvatska je prvi put na Igrama ispala već u skupini, završila je peta, a dalje su prošle prve četiri reprezentacije.

'Prvi put bez četvrtfinala: Najlošiji olimpijski turnir! Veliko je ovo razočaranje prvim stranim trenerom na klupi, Islanđaninom koji nije uspio vratiti Hrvatsku u svjetski vrh, tamo gdje i pripada', piše Balkan Handball.

Sportsport.ba ispadanje Hrvatske naziva potpunim debaklom, a srpski MozzartSport piše da Hrvatskoj nije pomogao ni čudotvorac Dagur Sigurdsson. 'Većima im je prognozirala četvrtfinale, čak i borbu za medalje, ali nastavlja se pad nekadašnjeg ponosa zemlje, bivšeg svjetskog i olimpijskog prvaka koji već četiri godine se nikako ne može vratiti u vrh', piše MozzartSport.

Danski rukometni stručnjak Rasmus Boysen na Twitteru je podsjetio kakva je Hrvatska bila rukometna sila.

'Teška vremena za Hrvatsku... Od 2003. do 2020 . je sudjelovala na 22 natjecanja i osvojila 11 medalja te nikad nije završila izvan Top 6. Nakon toga: 15. mjesto na Svjetskom prvenstvu, nije izborila Igre u Tokiju, osma ne Europskom 2022., deveta na Svjetskom 2023., zatim je na ovogodišnjem Euru bila 11., te sad na Igrama deveta.'

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal