TUŽNI KAPETAN

Duvnjak nije ništa gurao pod tepih; evo kako je komentirao ispadanje Hrvatske

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 04.08.2024 23:28
  • Objavljeno 04.08.2024 u 23:28
Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija porazom od Španjolske 31:32 oprostila se od četvrtfinala, te je okončala svoj nastup na Olimpijskim igrama. Još nikad joj se nije dogodilo da nastup okonča već u prvoj fazi natjecanja

Tuga i razočarenje u svlačionici hrvatskih rukometaša. Kapetan Domagoj Duvnjak bio je iskren.

'Mislim da smo izgubili utakmicu u prvom poluvremenu, primivši 20 golova. Puno tehničkih grešaka i promašenih šuteva. Uspjeli smo se vratiti, ali stalno nam je nedostajao taj jedan gol. Ostali smo kratki za dva gola, definitivno turnir u kojim smo podbacili. Naš minimalni cilj je bio ući u četvrtfinale. Treba hladne glave vidjeti gdje je bio problem. Od šest ekipa da završimo peti, nije lijepo. Žao mi je one utakmice protiv Slovenije, naravno i protiv Švedske, gdje smo se raspali. Priliku smo propustili protiv Slovenaca. Žao mi je dečki, ali imat će oni još prilika'.

Vi nećete imate više prilika na Olimpijskim igrama?

'Ja neću, sigurno. Sad mogu reći da sam prošao sve. Četiri Olimpijske igre; četvrto mjesto, treće mjesto, ispadanje u četvrtfinalu i sada u grupi, nažalost'.

Novo natjecanje za četiri mjeseca?

'Da, bilo mi je lijepo ljeto s ovim momcima. Ali troje djece doma, tako da ću hladne glave razmisliti što i kako dalje', razočarano je zaključio Domagoj Duvnjak, a njegove riječi prenosi Slobodna Dalmacija.

  • +20
Hrvatska - Španjolska (5. kola A skupine na Igrama u Parizu) Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal