RUKOMET NA OI

Duvnjakove riječi moramo shvatiti ozbiljno; prvo rukometaši, a onda i navijači

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 03.08.2024 08:06
  • Objavljeno 03.08.2024 u 08:07
Bionic
Reading

Hrvatski rukometaši u petak su doživjeli najteži poraz u povijesti na Olimpijskim igrama, jer Šveđani su slavili 38:27. I umjesto da osiguraju prolazak u četvrtfinale, sada moraju strahovati te u zadnjem kolu tražiti pobjedu protiv Španjolske

Šveđanima je nedostajalo gotovo 'pola' reprezentacije, ali ni to im nije smetalo kako bi razbili očajnu Hrvatsku. Skandinavci su igrali bez Gottfridssona, Claara, Nilssona, Nilsena, Johanssona, te Petterssona.

Koliko je Hrvatska bila loša, najbolje potvrđuju riječi kapetana Domagoja Duvnjaka.

'Šokiran sam, ne znam, nije mi bilo ugodno biti na terenu. Bili smo prenemoćni, nismo faul napravili u drugom poluvremenu. A oni bez toliko igrača...

Ma, nije nam to bilo u glavi, jer su oni sjajna reprezentacija. Takav raspad sistema nismo imali baš nikad. Zabiju nam 10:7 iz pasive i mi se raspadnemo. To se ne smije događati. Definitivno smo u svim segmentima rukometne igre bili jako loši.

Nakon ovog rezultata nisam ni siguran da bi nam pobjeda protiv Španjolske mogla donijeti prolaz, jer razlika kojom smo izgubili može biti presudna. Možemo ispasti zbog ovoga.

Možemo pobijediti svakoga, ali i izgubiti od svakog. Dođeš na utakmicu, ali što će se događati ne možeš ni pretpostaviti', rekao je Duvnjak.

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal