real - barcelona 0:4

Realovi mediji 'ubili' Mbappea: Zgrčen je i bez otrova, kao kataklizma

27.10.2024 u 13:46

Bionic
Reading

Barcelona je sinoć u El Clasicu pregazila Real Madrid 4:0, a mediji naklonjeni kraljevskom klubu oštro su kritizirali najveću zvijezdu.

Kylian Mbappe je u 30. minuti zabio gol, koji mu je poništen zbog zaleđa, a osim toga je odigrao jako lošu utakmicu. Francuz je čak osam puta upao o Barcinu savršenu ofsajd zamku, a u drugom poluvremenu je propustio dvije velike šanse iz kojih je mogao vratiti Real u igru.

Mbappe je bio vidno frustriran činjenicom da nikako nije mogao proći gostujuću obranu, a dan nakon utakmice osvanuo je na naslovnicama Realovih medija, koji ga nisu štedjeli.

'Promašivao je čiste šuteve, stalno je upadao u zamke i bio je nevidljiv. Bivši igrač PSG-a još nije na onoj razini, koja se od njega očekuje', piše Marca i nastavlja:

'Činilo se da će mu Barcelonina igra biti idealna da napravi korak naprijed, ali nije mogao ništa i morat ćemo ga i dalje čekati. Mogao je protiv Barce zabili gol, ali više ne djeluje onako opasno i dobro kao prijašnjih godina.

Još kritičniji bio je list AS, koji je objavio:

'Mbappeov prvi Clasico bio je kataklizma. Zgrčen je i bez otrova i njegova forma je zastrašujuća'. Taj list je čak osmoricu Realovih igrača ocijenio najgorom mogućom ocjenom.

Standings provided by Sofascore