DOMAĆIN PRAZNIH RUKU

Realu pomogao sudac? Evo što kažu razočarani Bugari!

02.10.2014 u 09:20

Bionic
Reading

Mali Ludogorec dugo se odupirao velikom Realu, ali je na kraju 'kraljevski klub' slavio 2:1, po mnogima, uz određeni sudački poguranac

Ludogorec je poveo protiv Madrižana, a nakon što je vratar Stojanov obranio penal Cristianu Ronaldu, Bugari su se nadali čudesnoj noći.

No u 25. minuti, portugalski je nogometaš na sebi svojstven način, nakon jednog kontakta odmah pao kao pokošen, a sudac Thomson pokazao je na novu bijelu točku. Ronaldo je drugi put bio precizan.

Realov preokret dogodio se u 77. minuti. Benzema je rukama odgurnuo svog čuvara, škotski djelitelj pravde se nije oglasio i francuski napadač je iz blizine pogodio za slavlje.

No Bugari nakon utakmice nisu pljuvali po sucu i vadili se na sumnjive situacije, njihovi mediji radije su veličali igru svoje momčadi, a i sami nogometaši nisu bili žestoki u svojim reakcijama.

'Nismo zaslužili napustiti teren praznih ruku. Igrali smo protiv najbolje momčadi na svijetu i bila je to velika noć za Bugarsku. Drugi penal bio je ključan trenutak utakmice, ali mislim da smo još jednom pokazali da smo dobra ekipa. I dalje ćemo davati sve od sebe da ostanemo u Europi što je dulje moguće', izjavio je veznjak domaćina Mihail Alexandrov.

'Počeli smo jako dobro i napravili smo velike probleme Realu s kojim smo u usporedbi sićušan klub. Razočaran sam što nismo napravili veliki korak, ali smo pružili sjajnu predstavu', dodao je Marcelinho.

Njihov trener Georgi Dermendzhiev bio je suočen s pitanjem o odlukama suca.

'Nemojmo govoriti o sucima. Zanima me samo kako moja momčad igra', džentlmenski je odgovorio stručnjak Ludogoreca i pohvalio svoje dečke.

'Naravno da sam razočaran, ali ne previše. Po onome što smo pokazali, zaslužili smo neodlučeno. Igrali smo hrabro, bez straha protiv europskog prvaka. Zadovoljan sam našom predstavom. Možemo se boriti za drugo mjesto s druga dva kluba iz naše skupine Baselom i Liverpoolom. Želim se zahvaliti i gledateljima koji su došli iz svih dijelova Bugarske.'