tenis

Rodick šokiran zbog Đokovića: 'Razmislimo samo na trenutak o tome što je rekao'

16.10.2024 u 17:15

Bionic
Reading

Teniska sezona je pri kraju, od velikih turnira ostali su Masters u Parizu i završni Masters u Torinu. A Novak Đoković osvojio je samo olimpijsko zlato 2024. godine.

Zato i ne čudi što je Đoković nakon poraza od Jannika Sinnera u finalu turnira u Šangaju istaknuo kako mu je ovo najgora godina u karijeri.

I te su riječi pogodile Andyja Roddicka. Čovjek koji je bio broj jedan na svijetu i koji je u karijeri osvojio jedan Grand Slam turnir šokirao je Novakovim riječima.

'Pogodile su me njegove riječi na konferenciji nakon finala, kada je govorio o lošim rezultatima. Ocjena je bila potpuno razumna s njegove točke gledišta, u svijetu u kojem svi mi, pogotovo najbolji, treniramo sebe da ponekad budemo potpuno iracionalni,' započeo je Roddick u svom podcastu.

I nastavio je komentirati Srbinove izjave:

'Rekao je da mu je ovo najgora sezona i da se jednom moralo dogoditi. Ali i da je sretan zbog osvajanja zlatne olimpijske medalje. Pa, razmislimo o tome na trenutak. Novak je u svojoj najgoroj sezoni u karijeri igrao polufinale Australian Opena, finale Wimbledona, osvojio olimpijsko zlato, igrao finale Mastersa u Šangaju. Ljudi, pa to bi za većinu nas bila najbolja godina u karijeri. Nema više 30 godina, a pred sobom ima dva čudovišta. Bio je to ludo dobar tjedan za njega.'