NE MOŽE PREŠUTJETI

Samo smo nju čekali da se javi; Ronaldova sestra krenula u novi obračun, zaziva Boga i poručuje: Dok nas smrt ne rastavi!

21.10.2022 u 10:48

Bionic
Reading

Elma Aveiro, sestra Cristiana Ronalda, po starom običaju krenula je u obranu svojeg brata te je preko društvenih mreža spomenula 'karmu'

Samo smo čekali da se još ona oglasi pa da šou oko Cristiana Ronalda bude potpun. Elma Aveiro je u prošlosti bila 'odvjetnica' svojeg slavnog brata te je žestoko napadala njegove kritičare.

Nije ništa čudno što joj se opet na meti našao trener Manchester Uniteda koji je odlučio prekrižiti portugalsku zvijezdu. Ona nije imenovala nizozemskog stručnjaka ali svi znaju na koga se odnosila poruka.

'Ne čini ono što ne želiš da ti se čini. Bog ne spava', napisala je Elma Aveiro. Također je opisala Ronalda kao svog 'velikog heroja i ljubavi njezina života' te je dodala: 'Bit ću s tobom dok nas smrt ne rastavi.'

Inače, Elma je ranije ovog tjedna napisala 'Prekasno' dok je dijelila novinski članak koji ukazuje na mogući odlazak Ten Haga u siječnju, također je objavila brojne članke na društvenim mrežama na stranici obožavatelja o svojem bratu te je tvrdila da ga je trener ponizio na utakmici protiv Tottenhama.

  • +9
Manchester United - Tottenham, engleska liga, 19.10.2022. Izvor: EPA / Autor: Andrew Yates