NBA

Šarićev Denver namučio prvake, ali na kraju izgubio od Bostona u Abu Dhabiju

04.10.2024 u 21:49

Bionic
Reading

U sastavu Denvera bio je i kapetan hrvatske reprezentacije Dario Šarić, koji je za 14:25 minuta provedenih u igri postigao pet poena te imao tri skoka i jednu asistenciju

U srazu dvije momčadi koje su osvojile posljednja dva naslova prvaka NBA lige, aktualni pobjednici Boston Celticsi svladali su Denver Nuggetse sa 107-103 u pripremnoj utakmici uoči nove sezone odigranoj u petak u Abu Dhabiju.

U sastavu Denvera bio je i kapetan hrvatske reprezentacije Dario Šarić, koji je za 14:25 minuta provedenih u igri postigao pet poena te tome dodao tri skoka i jednu asistenciju.

Trostruki MVP NBA lige, srpski centar Nikola Jokić prevodio je Nuggetse sa 14 poena, osam skokova i dvije asistencije, a po 12 su ubacili Michael Porter i Russell Westbrook, koji je imao i osam asistencija.

Aktulne prvake iz Bostona predvodio je Payton Pritchard s 21 poenom i šest asistencija, dok je Jayson Tatum ubacio 12 uz šest skokova i pet asistencija.

Boston i Denver će u Etihad Areni odigrati još jednu pripremnu utakmicu, u nedjelju od 16 sati po srednjoeuropskom vremenu.