PORAZ KOD FRANCUZA

Sigurdsson bez pardona o detaljima koji nisu štimali u igri Hrvatske

  • S.Š. / HRS
  • Zadnja izmjena 18.07.2024 13:35
  • Objavljeno 17.07.2024 u 22:15
Bionic
Reading

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Dagur Sigurdsson nakon 26:31 poraza od Francuske u posljednjoj pripremnoj utakmici pred nastup na Olimpijskim igrama kazao je kako nije zadovoljan reakcijom svojih igrača u obrani u prvom poluvremenu tijekom kojega je Hrvatska primila 18 pogodaka.

'Iako smo igrali protiv vrlo jakog suparnika i nisam u potpunosti zadovoljan. Pogotovo prvim poluvremenom u kojem smo primili previše golova. Sveukupno nismo bili dovoljno dobri. Nadam se kako ćemo u preostalim danima na pripremama postaviti stvari na pravo mjesto. Moramo poraditi na preciznosti udaraca pod pritiskom kao i na pravovremenim dodavanjima u napadu jer smo na početku utakmice više trčali nego šutirali', izjavio je Sigurdsson.

Najbolji hrvatski strijelac već standardno bio je Mario Šoštarić koji je zabio osam golova.

'Loše smo krenuli napadački, a Francuzi su iskoristili te naše greške i zabili nam nekoliko laganih golova iz kontri zbog čega su se odlijepili na četiri-pet golova prednosti. Probali smo ih stići, ali nismo uspjeli. U drugom poluvremenu smo igrali bolje kako u obrani tako i u napadu, igra nam je imala glavu i rep. Idemo sada odraditi ostatak priprema jako i nadamo se dobrom rezultatu u Parizu. Moramo dobro proanalizirati i naše protivnike jer znamo da od starta moramo biti pravi', rekao je Šoštarić.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal