ekskluzivno za tportal

'Slo-Rocky' u svome stilu najavio gladijatorski spektakl: Sutra idemo 'glava za glavu'!

06.09.2024 u 21:36

Bionic
Reading

U pulskoj Areni sprema se borilački spektakl koji će obilježiti FNC 19, a jedan od najzanimljivijih mečeva večeri donosi okršaj Mirana 'Slo-Rockyja' Fabjana i moćnog Yorgana De Castra.

Jedan od najiščekivanijih okršaja večeri, a ujedno i glavna borba na FNC-u 19 u pulskoj Areni donosi pravi vatromet snage i vještine – susret Mirana 'Slo-Rockyja' Fabjana i opasnog Yorgana De Castra. Dvoboj između slovenskog borilačkog veterana i eksplozivnog borca iz Cape Verdea privukao je pažnju MMA fanova diljem regije.

Miran Fabjan, poznat po svom neustrašivom stilu i nepokolebljivoj volji, s pravom nosi nadimak 'Slo-Rocky'. Ovaj iskusni borac već godinama oduševljava publiku svojim beskompromisnim nastupima, a u Puli će nastojati potvrditi svoju dominaciju. Njegova čvrstoća i srčanost su mu osigurali status jednog od omiljenih boraca u regiji, a Pula će ga dočekati s velikim entuzijazmom.

S druge strane, Yorgan De Castro je bivši UFC-ov borac i dolazi s reputacijom nokautera. S impresivnim nokautima u karijeri, De Castro je spreman ukrasti show i pokazati zašto je opasan protivnik u svakom trenutku borbe. Njegova moć i preciznost predstavljaju stalnu prijetnju, a borba protiv Fabjana će biti pravi test njegove izdržljivosti i taktike.

Imli smo prilike za kratki intervju sa 'Slo-Rockyjem' u kojem je najavio meč, ali je i podržao mladog timskog kolegu koji se također bori u Puli.

Znam što očekuješ, 'nokaut', ali zanima me na koji način prognoziraš kraj borbe?

'Ulazim u borbu prednjim direktom, izlaz nazad, desni direkt u glavu i spavanje.'

Mladi kolega, Erik Pletikos koji je nastupao na Fight of Nationsu se također bori, što od njega očekuješ?

'Očekujemo velike stvari od njega, pobjedu u areni i svijetlu budućnost. Mislim da je on buduća zlatna nada hrvatskog MMA-a, možda čak i europskog. Sve ovisi o tome koliko bude radio, ali koliko ga poznajem i gdje ga vidim, dečko je stvarno dosljedan. Radi sve što mu se kaže, svaku vježbu daje 100%, svaki čučanj odradi maksimalno. To se rijetko viđa, čak i ja ne radim svaku vježbu 100%. Taj momak daje sve od sebe na treningu i sigurno će mu se to vratiti s kamatama.'

  • +9
FNC 19 - Pula, vaganje Izvor: tportal.hr / Autor: Tonko Horvat

Poznat si kao najveći 'showman' u FNC-u, mislim da ti nitko nije ni blizu. Možemo li te očekivati u Zagrebu?

'Sigurno. Već imam potpisan ugovor, borim se s Ilketom (Aleksandar Ilić). Znači, u areni Pula ću 'zalediti' De Castra, a u kavezu će me čekati Ilke. Odmah nakon Pule, krećemo u pripreme za slijedeći meč. Tako da je sada 100% fokus na De Castru. Sutra idemo 'glava za glavu'. Siguran sam da ću ga savladati i proslaviti pobjedu.'

Jedino što nam preostaje je strpiti se do sutrašnje večeri. Mi jedva čekamo, a vi?