SAD - SRBIJA 95:91

Srbi bijesni na suce: Neznalice su nas izbacile! Ovo je tragedija

  • A.H.
  • Zadnja izmjena 08.08.2024 23:23
  • Objavljeno 08.08.2024 u 22:59
Bionic
Reading

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država puno teže od očekivanog pobijedila je Srbiju u polufinalu Olimpijskih igara s 95:91.

Srpski mediji za poraz krive suce. Smatraju da su tendenciozno sudili te da su posebno u drugom poluvremenu gurali Dream Team prema finalu.

Herojska Srbija bila na korak od finala, ali su sramni suci učinili svoje! Ameri uz pomoć neznalica slomili hrabre Orlove", naslov je Kurira koji piše da su katastrofalni suci vratili Amerikance u život.

Telegraf poraz opisuje kao težak i tragičan budući da je Srbija vodila 35 minuta, a Blic da su Ameri i suci u drami na kraju odnijeli pobjedu. B92 donosi naslov: 'Poraz za infarkt; Srbija pokradena? Amerika umalo bačena na koljena!'

Portal MozzartSport piše: 'Srbija igrala fantaziju od košarke 36 minuta, suci pogurali SAD do finala! Kakva je to bila košarka, kakva je to bila igra punih 36 minuta! Nervoza je cijepala 'Dream Team', ali kada je prijetilo da će se dogoditi najveća senzacija Olimpijskih igara i da 12 najvećih američkih košarkaških zvijezda ispadne prije finala i meča s domaćinom, na scenu su stupila trojica anonimnih sudaca...'

Nakon utakmice kapetan Srbije Bogdan Bogdanović dobio je pitanje o suđenju, ali nije htio komentirati sudačke odluke.

Srbija će za treće mjesto igrati protiv Njemačke, a SAD u finalu čeka domaćin Francuska.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal