poziv hajdukovom igraču

Strahovanja izbornika Dalića bila su opravdana, otpao još jedan važan igrač

02.09.2019 u 14:57

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić za pripreme uoči kvalifikacijskih ogleda protiv Slovačke i Azerbajdžana aktivirao je još jedan pretpoziv

Tijekom ranih popodnevnih sati, izbornik reprezentacije Zlatko Dalić u jednom je zagrebačkom hotelu okupio svoje igrače, a tijekom večeri odvest će ih na trening, na igralište Hitrec-Kacijan.

No, tijekom prijepodneva Dalić je otkrio kako za ovu akciju ipak neće koristiti Ivana Rakitića, koji još nije riješio svoj status u Barceloni te da nije maksimalno koncentiran, ali i da je zbog zdravstvenih problema upitan i Mateo Kovačić.

Nažalost, očito su se ove prognoze o Kovačićevoj ozljedi pokazale točne, te je Dalić aktivirao pretpoziv i reprezentaciji će se priključuti hajdukovac Mijo Caktaš.

Rakitića će pak zamijeniti Marko Rog.

Nadamo se samo da su ovo zadnje ovakve vijesti, jer Hrvatskoj predstvoje dva gostovanja, od kojih je prvo, protiv Slovačke, vrlo zahtjevno.

'Nakon tri kola imaju šest bodova. Inzistirat će na posjedu lopte, igraju s polušpicom Dudom. Najopasniji igrač im je veznjak Zenita Robert Mak. Ne smijemo dozvoliti da nam se dogodio situacija kao protiv Mađarske. Bit će teško, ali mislim da smo kvalitetniji', komentirao je Dalić Slovake.