veliki uspjeh

Sučić: Ja sam najsretniji čovjek na svijetu

05.09.2024 u 23:29

Bionic
Reading

Petar Sučić debitirao je za hrvatsku reprezentaciju u utakmici protiv Portugala, koja je završila porazom 2-1. Unatoč teškom ishodu, Sučić je podijelio svoje dojmove o utakmici, pohvalio igru momčadi te izrazio ponos zbog svog prvog nastupa za reprezentaciju.

Petar Sučić, koji je debitirao u dresu hrvatske reprezentacije u utakmici protiv Portugala, podijelio je svoje dojmove nakon poraza 2-1. Sučić je priznao da je poraz uvijek težak, ali istaknuo je kako je momčad, unatoč rezultatu, odigrala dobru utakmicu protiv vrlo jakog protivnika.

'Primili smo dva gola u kratkom razmaku u prvom poluvremenu, što nas je malo izbacilo iz ritma, ali brzo smo zabili i kako je utakmica odmicala, bili smo sve bolji. Šteta zbog izgubljenih bodova, ali možemo se skupiti i ići dalje,' izjavio je Sučić.

Unatoč porazu, Sučić je naglasio da će uvijek pamtiti ovaj trenutak, s obzirom na to da mu je ovo bio prvi nastup za reprezentaciju.

'Sigurno je da je poraz malo pokvario moj debi, ali ipak mogu reći da sam najsretniji čovjek na svijetu. Igrati za reprezentaciju je san svakog dječaka, i meni se taj san ostvario.'

  • +59
Portugal - Hrvatska (5.9.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Joao Rico/PIXSELL

Sučić je također komentirao novi sustav s tri stopera koji je Hrvatska isprobala u ovoj utakmici.

'Bilo je dijelova utakmice gdje smo igrali jako dobro, i dijelova gdje smo imali problema, što je normalno protiv ekipe s vrhunskim pojedincima. Vjerujem da će ovaj sustav u budućnosti biti koristan, kao i naša standardna formacija,' zaključio je.