LAKO MOGUĆ RASPLET

Sudbina Matea Kovačića u Realu ovisi o jednom drugom milijunskom transferu koji 'koči' pohlepa!

11.06.2018 u 06:34

Bionic
Reading

U sjeni skorašnjeg početka Svjetskog prvenstva u Rusiji, mnogi klubovi rade na transferima, a često su u središtu njihovog zanimanja i hrvatski reprezentativci

Pregovori Manchester Cityja, koji je ozbiljno zagrizao za veznjaka Jorginha, i Napolija, utječu i na sudbinu našeg Matea Kovačića.

Pep Guardiola krenuo je po osvježenje u veznom redu i njegov prvi 'pik' je talijansko-brazilski nogometaš, ali uprava kluba iz Napulja traži previše čak i za engleskog prvaka.

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

City je već poslao ponudu od 45 milijuna eura koja je bila glatko odbijena, a pripremio je novu koja se s bonusima penje do 56 milijuna eura. No u Napoliju su si zacrtali iznos od oko 70-ak milijuna eura i ne popuštaju.

U slučaju da se ne dogovore City bi se opet okrenuo prema jeftinjem rješenju Mateu Kovačiću. Barem tako tvrde engleski mediji koji su i ranije dovodili Hrvata na 'Otok'.

Za njega odšteta ne bi bila problem, jer se otprije zna da bi se u Realu zadovoljili s iznosom koji su za našeg reprezentativca platili kada su ga dovodili iz Intera – 31 milijun eura, što je 'sitnica' za 'građane'.

Kovačić u Realu može biti zadovoljan brojem utakmica, ali ne i minutažom u najvažnijim susretima, a najbolji primjer su finala Lige prvaka, hrvatski veznjak osvojio je tri 'kante', a nije zaigrao ni sekunde u tim dvobojima.

Mateo Kovačić - najbolje od hrvatskog nogometaša