KRVAVA UVERTIRA

Tamna strana Eura; novo nasilje na ulicama Marseillea

10.06.2016 u 19:30

Bionic
Reading

U subotu na Europskom prvenstvu igraju Engleska i Rusija, a huligani s Otoka sudjelovali su u novim neredima u Marseilleu pa je policija opet imala pune ruke posla

Podsjećamo, prvo su s noći sa četvrtka na petak pijani i borbeni engleski huligani porazbijali centar Marseillea, a usto su se i ohrabrili prizivajući ISIS uzvicima: Gdje ste sada? U svom ludilu huligani su razbijali izloge, bacali su po ulici stolove i stolice iz kafića, a neki su zbog ozljeda (bilo je i krvi) završili u bolnici. Policija je osim pendreka upotrijebila i suzavac da bi primirila usijane glave.

No naporna noć nije primirila situacija na ulicama Marseillea, a ovoga puta gužva se dogodila tijekom dana u petak. Prema posljednjim informacijama pojavili su se i ruski huligani pa je obračun s engleskim razbijačima bio neizbježan.

Srećom, pravovremeno je reagirala policija, opet bacila suzavac i spriječila još gore scene nasilja, a one najratobornije brzo privela.

Dvoboj između Engleske i Rusije je u subotu od 21 sat, a huligani su se pobrinuli za krvavu uvertiru. Nažalost, ne bi bilo ništa čudno ako do utakmice bude još nekoliko obračuna.