supersport hnl

Tramezzani zna koji je problem njegove momčadi: Čak i najbolji imaju uspone i padove...

03.10.2024 u 15:52

Bionic
Reading

U prvoj utakmici 9. kola SuperSport HNL-a Istra 1961 u petak na svom terenu dočekuje Osijek (4. listopada, 18 sati, MAXSport1, MAXtv). Susret je najavio trener Istre 1961 Paolo Tramezzani

Istra 1961je u posljednja tri kola ostvarila dva poraza i remi u kojima nogometaši Paola Tramezzanija nisu uspjeli zabiti gol. A sad im u goste stiže probuđeni Osijek (petak, 4. listopada, 18 sati, MAXSport1, MAXtv).

'Naš tim jako dobro radi. Mislim da se može vidjeti sav njihov trud, rad i angažman koji ulažu. Vjerojatno nam nedostaje nekoliko bodova, da, ali ja sam dovoljno sretan da vodim ovakvu predanu ekipu. Danas nakon treninga imat ćemo definitivnu odluku o igračkom kadru, naći rješenja, neka smo već i probali. Zasad su izvan igre Čuić, Ćalušić, Jaganjac i Blagojević', najavio je Paolo Tramezzani uoči sutrašnjeg ogleda s Osijekom te dodao:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Što se Osijeka tiče, promijenili su neke igrače, no igraju dobro. Federico je dobar trener. U zadnjoj utakmici vidi se njegov nogomet i njegova igra, vjerujem da će im ove sezone ići jako dobro. Sigurno će sutra doći jako motivirani, i znam da se sučeljavamo s ekipom koja jako dobro radi.'

  • +34
Šibenik - Istra 1961 (27.9.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Istra ima svojih problema, no...

'Naša ekipa daje uistinu sve od sebe. Na zadnjoj utakmici odigrali smo dobar remi, uzeli bod, trenutno su mnoge stvari pozitivne, ali ne donosimo kući ono što je jedna od najvažnijih stvari u ovoj fazi sezone, jer sada je predviđeno da se skupljaju bodovi… No gledamo naprijed, radimo, analiziramo. Znamo svoj put kojim moramo nastaviti i slijediti ga, biti predani. Nogomet je uvijek sastavljen od faza, čak i najbolji klubovi imaju uspone i padove', zaključuje trener Istre 1961 Paolo Tramezzani.

Standings provided by Sofascore