uzvrat na s. bernabeuu

Trener PSG-a Mauricio Pochettino nije htio ništa skrivati, te je objasnio u kakvom je stanju Kylian Mbappé

08.03.2022 u 20:42

Bionic
Reading

Ove srijede od 21 sat (Arenasport 1, MAXtv) na Santiago Bernabeuu igra se jedna od najzanimljivijih utakmica osmine finala Lige prvaka. Real će loviti zaostatak od jednog gola za PSG-om

U prvoj utakmici prije tri tjedna PSG je pred svojim navijačima, zahvaljujući golu Kyliana Mbappéa stekao jedan gol prednosti.

No, ovog ponedjeljka na treningu, 23-godišnji napadač doživio je nesreću, jer Senegalac Gueye je u jednom startu džonom nagazio na Mbappéovo lijevo stopalo , a jedan od najboljih igrača PSG-a s bolnim se grčem na licu srušio na travnjak.

Naravno, zbog te situacije svi su se u Parizu uskomešali, jer ipak nije mala stvar igrati s njime ili bez njega protiv Reala.

Međutim, Mbappé je stigao u Madrid, gdje su ga Realovi navijači dočekali pljeskom, a što je najvažnije - i normalno je odradio trening.

A ono što najviše zanima navijače obaju klubova jest izjava trenera Mauricija Pochettina koji je Mbappéa najavio u početnoj postavi pariške momčadi.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +34
PSG - Real Madrid, Liga prvaka, 15.2.2022. Izvor: EPA / Autor: Yoan Valat