REAKCIJE IZ KOPRIVNICE

Trenera Hajduka nešto je ozbiljno naljutilo, a oglasio se i čovjek odluke

19.05.2023 u 21:17

Bionic
Reading

Nakon pobjede u polufinalu Kupa, nogometaši Hajduka ovog su puta upisali tri prvenstvena boda na uvijek zahtjevnom gostovanju u Koprivnici protiv domaćina Slaven Belupa.

Bijeli su slavili rezultatom 1:0, golom Jana Mlakara. Šesta je ovo utakmica za hajdukovce bez primljenog pogotka te treća uzastopna pobjeda.

'Mislim da je naša zaslužena pobjeda. Bili smo dobri od prve do zadnje minute, pogotovo mi se svidjelo prvo poluvrijeme jako svidjelo gdje smo dominirali i dolazili u šanse. Šteta što nije bilo vodstvo veće. U drugom dijelu je Slaven odgovorio s većim presingom. Manje smo kreirali u napadu. Falilo nam je mirnoće u pasu. Svaka čast, komplimenti mojim momcima. Igramo dobar nogomet, imamo dobar rezultat. Čestitam igračima, svaka im čast. Imamo dobar vikend, za pet dana imamo ključnu utakmicu sezone. Način ponašanja nam daje mirnoću uoči Kupa', govorio je strateg Bijelih Ivan Leko nakon susreta u Koprivnici, ali zbog nekih stvari nije bio sretan.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Borevković je nažalost loše. Neću ništa reći. Ljut sam kao pas. Nadam se da ozljeda Awaziema nije ozbiljna.'

Posebno je ovo vrijeme za Mlakara koji je prvi put ponio i kapetansku traku u Hajdukovom dresu, i to u zlatnom, u kojem često zabija na gostovanjima.

'Teška utakmica, ušli smo dobro. Prvo poluvrijeme smo imali dosta prilika, šteta što nismo zabili još pogodaka. Bitna je pobjeda i sad imamo vremena se pripremiti za ono što nas čeka u srijedu. Sretan sam zbog gola. Nositi kapetansku traku je neopisivo, nisam očekivao da ću ikad nositi traku ovako velikog kluba. Bila mi je čast i dodatna motivacija, jako sam ponosan. Imamo niz dobrih utakmica, moramo biti mirni i ako ćemo biti pravi, mislim da će biti sve u redu', sretan je bio napadač Bijelih nakon pobjede u Koprivnici, a prenosi hajduk.hr.

  • +11
Slaven - Hajduk, 35. kolo HNL-a, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak