KIKS UOČI DERBIJA

Tudor otkrio uzroke iznenađujućeg poraza Hajduka

01.09.2013 u 10:26

  • +4

8. kolo MAXtv Prve lige, Osijek - Hajduk

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorović

Bionic
Reading

Trener Hajduka Igor Tudor smatra da je glavni uzrok poraza kod Osijeka umor nakon utakmice protiv Lokomitve, kao i neraspoloženost brojnih igrača


Nakon impresivne pobjede na Maksimiru, Hajduk je napravio korak unazad na gostovanju u Gradskom vrtu. Golom Novakovića u samoj završnici Osijek je stigao do vrijednih bodova, dok su Splićani izgubili priključak uoči velikog derbija s Dinamom, koji im sada bježi četiri boda na vrhu MAXtv Prve lige.


'Bila je to jedna dobra utakmica, čestitke Osijeku na pobjedi. Zasluženoj, iako je mogla otići i na drugu stranu, imali smo i mi nekakve svoje šanse. Oni su u zadnjoj minuti iskoristili jedan prekid i pobijedili. Mi nismo bili pravi, Hajduk je odigrao jednu od svojih najlošijih utakmica, osjetio se umor od utakmice prije tri dana. Agresije je nedostajalo zbog umora. Imali smo previše neraspoloženih pojedinaca da bi se dobio ovako motivirani Osijek,' izjavio je Igor Tudor nakon utakmice koji nije htio komentirati tvrdnje da je pobjednički pogodak pao iz zaleđa:

'Nisam vidio, ali sveukupno nemam nikakve zamjerke na suđenje i glavnog suca.'

Hajdukovim igračima slijedi odmor dva tjedna, a onda sudar s Dinamom na Poljudu 14. rujna.