TANDEM IZ BARCELONE

Turski bogataši kupili Eto'oa, stiže i Ronaldinho...

17.06.2015 u 13:21

Bionic
Reading

Novi turski prvoligaš Antalyaspor slaže momčad za sljedeću sezonu, a na meti su im nekadašnje megazvijezde i današnji sjsjni igrači bez ugovora

Antalya ponovno ima prvoligaša, a turističko odredište najbrže rastuće regije u Turskoj ujedno je i mjesto gdje se gradi novi nogometni projekt. Pred izradom je stadion za više od 40 tisuće gledatelja, a budžet za pojačanja i plaće očito je fascinantan za tamošnje prilike.

Naime, predsjednik kluba Gultekin Gencer najavio je kako već ovoga tjedna planira upariti nekadašnji slavni napadački tandem Barcelone.

'U srijedu će isteći ugovor Samuela Eto'oa i Sampdorije i već smo dovogorili suranju za iduću sezonu, a u četvrtak nam u gsote dolazi brat i menadžer od Ronaldinha s kojim ćemo otvoriti pregovore koje ćemo,. vjerujem, uspješno realizirati,' pohvalio se preddjednik, a renomirani goal.com dodaje i kako Turci pregovaraju s odličnim nizozemski krilom Ibrahimom Affelayem kojemu istječe ugovor u Barceloni.

U prvoj sezoni će se teško uplesti u borbu s dominantnom istnabulskom trojkom, ali ako financijski izdrže uskoro bi mogli u bitku za naslove!

Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko je još 'špirita' ostalo u nekadašnjim velikanima