VRŠE PRITISAK

U PSG-u žele Luku Vuškovića čim prije, ali ako neće on, idu po drugog Hrvata?

10.04.2023 u 13:52

Bionic
Reading

U veljači je napunio 16 godina, a samo koji dan kasnije debitirao je u seniorskoj momčadi Hajduka. Od tad karijera Luke Vuškovića ide prema gore, a njegov talent zapazili su i najveći klubovi svijeta, te se iz dana u dan licitira s ponudama. Jedno je sigurno, Vušković će donijeti rekordni iznos u Hajdukovu blagajnu

Najveći talent Hajduka i jedan od najvećih talenata svijeta u svojoj generaciji, stoper Luka Vušković, sigurno će postati najveći izlazni transfer Bilih, samo je pitanje za koliko će 'preskočiti' Nikolu Vlašića (25) koji je 2017. godine otišao u Evertona za 10,8 milijuna eura.

Naime, talijanski mediji naveli su da ga Hajduk nema namjeru pustiti za manje od 15 milijuna eura.

Međutim, očito taj iznos nije prepreka velikanima, jer ovog ponedjeljka dobro informirani Fabrizio Romano objavio je kako PSG kreće u 'novi juriš'.

'PSG je još uvijek zainteresiran za Hajdukova stopera Luku Vuškovića. Manchester City ponudio je 12 milijuna eura, a još nekoliko klubova iz Premier lige uključili su se u utrku. S time da je klub sada aktivirao i druge opcije u slučaju da odustanu  od ugovora s Vuškovićem. Među tim opcijama je još jedan hrvatski talent', dodaje Romano, ali nije otkrio o kojem je hrvatskom nogometašu riječ.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +21
Hajduk - Istra 1961 (28. kolo SuperSport HNL-a, 7.4.2023.) Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL
Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport