#obitelj

Usred Eura šef kluba iz Saudijske Arabije otkrio koliko milijuna je Messi odbio i zašto

18.06.2024 u 09:43

Bionic
Reading

Argentinski nogometaš Lionel Messi prije nego je preselio u SAD odbio je nemoralnu ponudu iz Saudijske Arabije

No, o nemoralnoj ponudi koju je dobio iz Saudijske Arabije, točnije iz kluba Al-Hilal koji je i prvak, samo se nagađalo. Kako bi cijeli svijet saznao o kakvom se iznosu radi - tijekom Euro koji je okupirao nogometne fanove u Europi, pobrinuo se predsjednik Al-Hilala Anmar Al Haili u razgovoru za NIBC.

'Punudili smo mu ugovor od 1,4 milijarde eura! Ali on je to odbio jer je njegova obitelj željela ići u Ameriku', kazao je između ostalog Anmar Al Haili.

Naravno, riječ je o najvećem ugovoru u povijesti nogometa, ali isto tako to pokazuje kako je Messiju obitelj ipak na prvom mjestu. Nije trčao za ogromnom zaradom kao neki.

'Iznenadio me što igrač može odbiti tako veliku ponudu za dobrobit svoje obitelji. No, moram reći da poštujemo to jer obitelj je važnija od novca', dodao je Anmar Al Haili..

Naravno, nakon epizode u francuskom PSG-u, kao što je poznato, Messi je prihvatio ponudu američkog kluba Inter Miami gdje ga je dočekao jedan od vlasnika David Beckham. Naravno, i u tom klubu je financijski jako dobro prošao, ali ni blizu kao što bi zaradio u Saudijskoj Arabiji.