top forma

Vaterpolisti Juga pregazili prvaka Crne Gore na otvaranju Lige prvaka: Kakav početak sezone!

08.10.2019 u 21:02

Bionic
Reading

Vaterpolisti Juga AO 12:7 (1:1, 3:1, 3:2, 5:3) pobjedom na gostovanju kod prvaka Crne Gore Jadrana iz Herceg Novog započeli su natjecanje u skupini A ovosezonske Lige prvaka.

Vjeko Kobešćak, trener Jug Adriatic osiguranja, odlučio je u novu europsku sezonu u crnogorskom Igalu krenuti sa sedmorkom Toni Popadić, Xavi Garcia, Daniil Merkulov, Paulo Obradović, Luka Lončar, Loren Fatović i Alex Papanastasiou. Sudeći po viđenom u Igalu već sada se može reći kako je Jug AO uhvatio top formu.

Tri gola za dubrovački sastav postigao je Danil Merkulov, a po dva su dodali Loren Fatović, Alexandros Papanastasiou i Paulo Obradović, dok su dvostruki strijelci za crnogorsku momčad bili Bušan Baničević i Vladan Spaić.

U ponedjeljak je u ovoj skupini splitski Jadran izgubio na svom terenu od Olympiacosa sa 8-17, dok će Mladost svoj susret 1. kola igrati u srijedu u gostima kod OSC u Budimpešti.

Rezultati 1. kola:

Ponedjeljak, 7. listopada: Split: Jadran Split - Olympiacos 8:17

Utorak, 8. listopada, Igalo: Jadran Carine (HN) - Jug Adriatic osiguranje 7:12, Berlin: Spandau 04 - Barceloneta 8:11, Szolnok: Szolnoki - Sintez Kazan 13:10.