Europska liga

[VIDEO] Damir Krznar ima razloga za optimizam uoči uzvrata s Villarrealom, a otkrio je i u kakvom su stanju Arijan Ademi i Bruno Petković

13.04.2021 u 19:03

Bionic
Reading

Trener Dinama Damir Krznar najavio je uzvratni s Villarrealom u četvrtfinalu Europske lige

Dinamo će u četvrtak gostovati kod Villarreala u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Europske lige. U prvom susretu slavili su Španjolci s 1:0 pogotkom Gerarda Morena iz penala. Trener Dinama Damir Krznar smatra kako Dinamo može okrenuti rezultat u svoju korist i proći dalje.

Dinamo - Villarreal 0:1 (43-11m, Moreno) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Glupo je reći, ali najveću šandu vidimo u rezultatu koji imamo. Više nema kalkulacija. Ono što smo imali izgubiti, izgubili smo ovdje. Sada možemo samo dobiti. Zadatak je jednostavan, moramo pobijediti. Bez obzira na ishod prve utakmice, zaista živimo lijepe dane. Momčad je motivirana i raspoložena. Ne idemo tamo s bijelom zastavom. Svi vjerujemo da možemo do još jednog podviga', rekao je Krznar.

Ono što je najviše zabrinjavalo navijače Dinama je stanje kapetana Arijana Ademija koji je zadobio nezgodnu ozljedu protiv Lokomotive, kao i forma Brune Petkovića koji se vraća nakon ozljede.

'Ademi je imao lakših problema nakon susreta s Lokomotivom. U pitanju je nagnječenje stopala, ali po svemu sudeći on će konkurirati za utakmicu. Najvjeronatnije i za početak susreta. Liječnička služba radi sve što može da ga osposobi. Za sada imamo naznake da će početi utakmicu. Što se tiče Petkovića, on će biti na klupi i po potrebi ulaziti u utakmicu. Vjerojatno će igrati 15, 20 ili maksimalno 30 minuta', poručio je Krznar.

Dinamo u srijedu putuje u Španjolsku, a uoči puta su svi nogometaši zagrebačkog sastava negativni na koronavirus.

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell/ Matija Habljak

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.