NE VRAĆA SE U MILANO

Šime Vrsaljko mora po nož; otkriven detalj iz ugovora zbog kojeg ga Inter više ne želi!

08.02.2019 u 09:38

Bionic
Reading

Nakon što je najavljeno kako će najvjerojatnije morati pod nož, Šime Vrsaljko sljedećeg tjedna bit će operiran u Belgiji

Šime Vrsaljko, kao jedan od najstandardnijih u momčadi koja je na Svjetskom prvenstvu osvojila srebrno odličje, sasvim sigurno neko vrijeme neće biti na dispoziciji izborniku Zlatku Daliću.

'Vrsaljku je stradao stražnji križni ligament, koji po mom mišljenju nije adekvatno liječen. Odnosno, taj cijeli rehabilitacijski proces nije išao onako kako je trebao ići, a sve ovo posljedica je tog i takvog liječenja. Stoga sada ne mogu ništa unaprijed govoriti - sve dok mu liječnik ne otvori koljeno i vidi kakvo je stanje 'unutra', nećemo moći prognozirati period koji će mu trebati za oporavak', prošlog tjedna rekao je u razgovoru za tportal dr. Boris Nemec, liječnik koji je bio uz reprezentaciju na putu do njezinog najvećeg trofeja.

  • +21
Šime Vrsaljko, hrvatski reprezentativac Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ovih dana pak potrđeno je da će Vrsaljko obaviti operaciju u Antwerpenu, ali i da će nakon nje krenuti prema Madridu, a ne Milanu. Odnosno, vraća se u Atletico, a ne u Inter.

Naime, hrvatski reprezentativac u Interu je bio na posudbi, a kako zbog ozljede, koju je vukao još od Svjetskog prvenstva, nije uhvatio kontinuitet, samim time nije mogao ni uvjeriti čelnike Intera da je 'roba za njih'.

U Inter je stigao na posudbu s obvezom otkupa, no kako je došao ozlijeđen, u Interu nisu morali pristati na ovakav ishod dogovora. 'Crno-plavi' su ga platili 6,5 milijuna eura, dok preostalih 17,5 ipak neće morati.

Prema tome, Vrsaljko ostaje na sve zajedno 13 utakmica u dresu 'crno-plavih' (10 prvenstvenih, jedna u kupu i dvije u Ligi prvaka).