dodatne kvalifikacije

Za utakmicu s Grčkom prodano više od 20.000 ulaznica

06.11.2017 u 22:43

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak je navečer na igralištu Hitrec-Kacijan odradila trening uoči prve utakmice dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. protiv Grčke koja je na rasporedu u četvrtak, 9. studenog na stadionu Maksimir

Trening je bio otvoren za javnost, a usprkos kiši i hladnom vremenu na tribinama se okupilo tristotinjak gledatelja, mahom roditelja s djecom. Naši su reprezentativci najvjernijim navijačima uzvratili darivanjem lopti i dijeljenjem autograma.

Prva utakmica dodatnih kvalifikacija je u četvrtak, u 20.45 sati, na stadionu Maksimir, a Hrvatski nogometni savez (HNS) je objavio kako su rasprodane ulaznice za tribine Istok i Zapad dolje. Do ponedjeljka poslijepodne prodano je 20.000 ulaznica za utakmicu, a na raspolaganju su još ulaznice za sjevernu tribinu.

Ulaznice je moguće kupiti putem interneta do srijede 8. studenoga u 12:00 sati (odnosno do iskorištenja raspoloživosti ulaznica), a blagajne stadiona Maksimir otvorene su svaki dan od 6. studenoga od 12 do 18 sati.

  • +23
Trening hrvatske reprezentacije Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Uzvratni susret je u nedjelju, u 20.45 sati po hrvatskom vremenu, na stadionu Georgios Karaiskakis u Pireju.