ZNA SE TKO IMA GLAVNU RIJEČ

Zaiskrilo između oca i sina Ancelottija; Davide želi Gülera prije Modrića?

17.10.2024 u 10:45

Bionic
Reading

Prema pisanju Marce, španjolskog sportskog dnevnika, a u kojem imaju jako dobre informacije o onome što se događa iza zidina Valdebebasa, čini se da postoje neslaganja trenerskog osoblja Real Madrida oko minutaže Arde Gülera, točnije između oca i sina Carla i Davidea Ancelottija

Čini se da je došlo do 'sukoba' između pomoćnog trenera Davidea Ancelottija i menadžera Carla Ancelottija. Davide je navodno za to da mladi turski nogometaš Arda Güler postane stalni starter, a Carlo nije uvjeren u to.

Ova interna rasprava naglašava neizvjesnost oko Gülerove uloge u klubu i kako ga najbolje iskoristiti. Unatoč njegovu potencijalu, postoje dvojbe oko toga kako se uklapa u momčad.

U rijetkim prilikama koje je Güler imao na terenu, a dobio je priliku u dvije utakmice u kojima je bio od prve minute, nedostajalo mu je iskre koja se očekuje od igrača njegova kalibra.

Izvanredne igre mladog talenta za tursku reprezentaciju dodatno su potaknule rasprave, navodeći mnoge da se zapitaju zašto mu se ne daje više minuta na klupskoj razini.

S obzirom na ograničene mogućnosti Real Madrida u veznom redu, bilo je očekivano da će Güler igrati istaknutiju ulogu ove sezone.

Međutim to se nije ostvarilo. Do sada je skupio samo 291 minutu u deset nastupa u raznim natjecanjima, uključujući UEFA Superkup, La Ligu i Ligu prvaka.

Neki smatraju da bi Güler zbog takvog tretmana mogao zatražiti ispisnicu, pa sugeriraju kako bi želja Davidea Ancelottija trebala biti poštovana. No čini se da njegov otac još uvijek više vjeruje u našeg Luku Modrića, a on je u rujnu napunio 39 godina te igra na nivou koji i Realu donosi razliku.

I zato savjetujemo sinu da posluša oca.