INCIDENT NA BRAČU

Zdravko Mamić napadnut u Bolu; snimka pokazuje kako je od udarca pao u more

07.06.2017 u 22:50

Bionic
Reading

Najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa i Dinamov savjetnik Zdravko Mamić fizički je napadnut u Bolu na Braču

Zdravko Mamić doživio je novu neugodnost u Dalmaciji. Ovoga puta u Bolu na Braču gdje se ovih dana igra WTA turnir, a gdje je Dinamov savjetnik stigao s jahtom.

Bivšeg izvršnog predsjednika Dinama napao je sleđa jedan mladić, udario ga je šakom u glavu, a Mamić je od udarca izgubio ravotežu i pao u more.

Zdravko Mamić nokautiran na Braču

Policija je potvrdila da se na Braču dogodio incident, kako je došlo do remećenja javnog reda i mira, ali nisu naveli o kome se radi jer je istraga još u tijeku.

Prema posljednjim informacijama napadača su uhvatili ljudi koji su bili u društvu Mamića te ga zadržali do dolaska policije.

Na snimci se vidi cijeli incident, jasno se može primijetiti kako je netko završio u moru dok se napadač dao u bijeg.

Inače, Mamić prolazi teško razdoblje, a trenutačno je na sudu pod optužbom da je s bratom Zoranom, Damirom Vrbanovićem i Milanom Pernarom za više od sto milijuna kuna oštetio GNK Dinamo i državu.

Isto tako prije godinu dana Mamić i njegov odvjetnik Čedo Prodanović su bili napadnuti pirotehničkim sredstvima ispred zgrade splitskog Prekršajnog suda, gdje se održavalo ročište zbog nereda u svečanoj loži poljudskog stadiona prije tri godine.

Jednom mu je i netko zalio jahtu bojom.