RIJEČ TRENERA

Željko Sopić opet iskren do srži: Netko pametan se sjetio...

29.10.2023 u 20:40

Bionic
Reading

U susretu 13. kola Supersport HNL-a Rijeka je pred 5.700 gledatelja na Rujevici pobijedila Goricu sa 1:0 vrativši se na vrh ljestvice. Pogodak odluke zabio je Marc Pašalić u sedmoj minuti sjajnim udarcem sa 20-tak metara.

'Ne umanjujući prilike Gorice pred kraj, mislim da smo zasluženo pobijedili. S druge strane, ovakvo darivanje i ovakva pomutnja u jednoj kontroliranoj utakmici u kojoj moramo otići na dva ili tri razlike u prvom poluvremenu… Znam, mlada smo momčad, ali na kraju, nažalost, moram reći da smo imali sreće. Igrali smo tako da su neki gledaoci mogli spavati sa strane, ali eto. No, što dodati, čestitam svojoj momčadi, a i Gorici. Eto, nova tri boda za nas, ništa više', komentirao je Rijekin trener Željko Sopić nakon utakmice.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Riječani su u prvom poluvremenu bili dominantniji, ali više od tog jednog gola nisu zabili, da bi u nastavku prijetila i Gorica. Najopasnije bilo je u sudačkoj nadoknadi kada su centimetri dijelili goste od izjednačenja.

'Sada ćemo napraviti trening za igrače koji nisu igrali, u ponedjeljak će igrači odmoriti pa se onda vidimo u utorak. Žao mi je što igračima ne mogu dati slobodno na dan Svih svetih, ali eto, netko pametan se sjetio da mi igramo u petak', dodao je Sopić.

A evo što je rekao i trener Gorice Dinko Jeličić:

'Čestitke Rijeci na zasluženoj pobjedi. Pokazali su to nešto malo više što je bilo dovoljno za pobjedu. Mi smo opet slabo ušli u utakmicu i to nas je koštalo. S druge strane, čestitam i svojim igračima, po našem klasičnom obrascu smo sve napravili ne bi li se vratili u utakmicu ali, kao što ste vidjeli i sami, na kraju nas ipak nije nagradilo. Analizirat ćemo što moramo popraviti, glavu gore i idemo dalje'.

Sažetak utakmice Rijeka - Gorica 1:0 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +17
Rijeka - Gorica (13. kolo SuperSport HNL-a) Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL
Standings provided by Sofascore